Miopia se poate vindeca NATURAL si sa poti vedea clar la distanţă fără ochelari

Te frustrează faptul ca trebuie să porţi tot timpul ochelarii deoarece altfel nu poţi sa vezi detaliile din jurul tău?

    Dragă Prietene,


    Ca fost purtător de ochelari pentru miopie, vreau să îţi explic ce trebuie să ştii despre problemele de vedere cauzate de miopie.

Aceste informaţii ar fi trebuit să le primeşti de la oftalmologul la care ai fost la consult, dar... poate asemenea mie nu le-ai primit.

    E necesar să ştii că cele mai frecvente cauze care reduc performanţele vederii îşi au sediul la nivelul sistemului muscular al ochilor tai si astfel miopia isi face prezenta.

    Problemele de miopie apar din cauza stresului aparut în sistemul muscular al ochiului.

    Merită menţionat faptul că există un sistem muscular extrinsec alcătuit din 6 perechi de muşchi (conferă mobilitatea ochiului în orbită şi păstrează forma acestuia) şi un sistem intrinsec, în interiorul ochiului.


    Miopia apare cand sistemul muscular extrinsec este slabit si globul ocular se alungeste.

Ce este miopia ?

    Miopia este un defect al vederii care se manifestă prin imposibilitatea de a distinge clar obiectele situate la distanţă mare permiţând doar distingerea obiectelor situate la o distanţă apropiată.

    Aceasta se întâmplă deoarece imaginea obiectelor/formelor se focalizează înaintea retinei (vezi Fig. 1) şi se datorează faptului că globul ocular al persoanelor cu miopie este mai alungit posterior.

Tratarea Miopiei - Scapa de Miopie - Miopia
Fig. 1 - Mecanismul Miopiei

    În figura de mai sus, poti vedea cum imaginea se focalizează înaintea retinei, în cazul persoanei ce are miopie. Daca opticianul sau medicul oftalmolog iti spune ca ai miopie, ţi se va recomandă ochelari cu lentile divergente ce trateaza doar defectul de refracţie.

 

    Vreau să subliniez ... ochelarii vor corecta defectul de refracţie pe care miopia il are - au un unic rol - trateaza un efect al problemei de vedere, NU şi cauza.


    Un alt lucru pe care nu l-am ştiut când am fost diagnosticat cu miopie este că nu ştiam ce înseamnă dioptrii cu minus ( - ). Ei bine, miopia este notată cu - (minus), iar numărul reprezintă gravitatea miopiei.


    Un alt aspect important de stiut referitor la miopie este ca ochelarii corecteaza doar viciul de refractie cauzat de alungirea globului ocular - reprinta o solutie artificiala. Acestia nu reprezinta un mod de a vindeca natural.

Acestia nu vindeca si nu trateaza cu adevarat miopia.


    Pe lângă miopie, la un ochi sau la amandoi ochi, poate apărea ASTIGMATISMUL. Astfel acel ochi suferă de astigmatism miopic. Astfel persoana suferindă de astigmatism-miopic nu numai că nu poate vedea clar la distanţă, dar vede imaginile dublate.


Cauzele Miopiei

    După cum ştii deja, miopia apare în momentul în care globul ocular îşi pierde forma perfect sferică şi se alungeşte posterior.

    O cauză a apariţiei miopiei, este faptului că ochii nu sunt odihniţi. Nu se oferă ochilor odihna de care au nevoie după ore îndelungate de folosire în continuu.


    Alt lucru care duce la apariţia miopiei, este privitul stresat la distante mici - lucratul la calculator sau cititul - astfel muschii oculari devin tensionati si ochii pot să vadă bine doar în apropiere.


    Te sfătuiesc să îţi odihneşti ochii atunci cand trebuie, şi în scurtă vreme vei observa că ochii tăi nu vor mai obosi aşa repede. Acesta e un pas important de a vindeca natural miopia.


Miopia se vindeca daca...

    ... musculatura oculară îşi recapătă tonusul anterior, atunci globul ocular devine perfect sferic şi imaginea se formează fix pe retină.

    Astfel miopia se vindeca in mod natural.

    Miopia este o problema de vedere ce se trateaza NATURAL si uşor !

Ochelari de vedere corectează doar efectul prezent la miopie... insa cauza nu este tratată, dioptriile vor creşte si miopia nu se vindeca.


    Problemele de vedere sunt ca răceala

    Ai fost vreo dată răcit?


    Cine nu a fost... fiecare din noi a fost racit la un moment dat, dar răceala a durat doar o scurtă perioadă de vreme, apoi insa eram iaraşi energici.

    După o perioada de timp se poate să răcim iară, dar nu durează mult şi ne recăpătăm iaraşi vitalitatea.


   Totul este ciclic.
   Chiar şi in cazul problemelor de miopie.


   Dacă ai probleme de vedere la distanta, miopie adica, acestea sunt temporare si trebuie doar să aplici un tratement NATURAL. Apoi simptomele vor dispărea, iar dioptriile vor scadea.

   După multă zile de muncă în care am încercat o grămadă de lucruri pentru a-mi imbunatati vederea, am descoperit că sunt metode şi tehnici ce ajuta si trateaza miopia şi altele ce nu funcţionează.


Vrei să inveti cum se trateaza natural miopa?

Sunt sigur că DA.

Exerciţii şi sfaturi gratuite ce vindeca natural miopia

De aceea te invit să te înscrii la seria de sfaturi GRATUITE ce te ajuta in a vindeca miopia. Aceste sfaturi te ajuta trateaza cauza miopiei ci nu efectele ei.

Introdu prenumele şi adresa ta de email și vei primi GRATUIT raportul
"Cele 10 Greseli Periculoase Care Deterioreaza Vederea Ta",
sfaturi săptămânale, cât și 3 exerciţii ce trateaza miopia.


  Prenume : 
  E-mail : 
 

 

Ai grijă de ochii tăi,
- Flavius Ţurcanu

P.S: Miopia se poate vindeca o data ce tensiunea din muschii oculari extrinseci este eliberata. Singurul tratament de care ochii tai au nevoie pentru a vindeca miopia este cel natural.

Sfaturi GRATUITE
Înscrie-te acum şi vei primi:
  • 3 exerciţii pt miopie
  • Raport Gratuit
  • Sfaturi Săptămânale
  Prenume : 
  E-mail : 
 
Îmbunătăţeşte-ţi Vederea

Vei învăţa cum să:

- Stopezi creşterea dioptriilor tale

- Elimi INSTANT oboseala oculară

- Scazi lunar dioptriile tale

- Îmbunătaţeşti NATURAL vederea

imbunatatirea vederii